onsdag 26. mars 2014

Frosk

Hittil har ikke det minste tantebarnet fått de mest avanserte kosedyrene fra min hånd, men denne gangen skulle det bli noe med i hvert fall fire lemmer! Forrige kosedyr kan man grovt sett si at det var en runding med fjes og to armer, selv om en venn er god å ha, kunne det jo ha vært artig med et par ben også!

Ok, resultatet ble kanskje ikke så himla avansert denne gangen heller; ambisjon, hastverk og latskap er en katalysator for mangt et arbeid! Tanken var jo at kosedyret denne gangen virkelig skulle være et dyr, og etter vurdering av alt fra den avanserte giraffen til den litt enklere selen, falt valget på en frosk. Kroppen og hodet kunne jo gå i ett (hurra for den!) og lemmene kunne man enkelt feste til den delen igjen. Dette ga tilstrekkelig inspirasjon til at prosjektet i det hele tatt ble gjennomført, pluss at ansiktet kunne få en fremtredende plass.

Resultatet ble jo ganske så søtt, med dobbelthake og alt. Frosken kan til og med sitte alene uten støtte, noe som er skikkelig bra hvis den kunne tenke seg å se ut av vinduet nå og da!


Ingen kommentarer: