tirsdag 30. oktober 2012

Jo flere vi er sammen

Familien har blitt utvidet! Nå har mor i huset fått følge av mann og barn, og de er alle overlykkelige over snø i hagen, snøballkrig!

Ok, denne teksten ser jo helt sprø ut, men jeg forsøker jo bare å skrive på en litt mer fortellende måte at jeg har laget flere størrelser av vindvotten, de som for første gang så lyset i fjor høst (der gjorde jeg det igjen!...så lyset, ja, hva skal man si da?!).

Ta en titt på de nye vindvottene, de er laget over samme mal som før, og er foret med poplin inni (skikkelige vindtette, jeg vet de virker, jo, jeg brukte et par senest i dag!). Har du lyst til å sjekke ut vottene fra i fjor, kan du klikke her!


(foto: Ingibiru)
La oss starte med nykommerne herrer og barn, her i ganske nøytrale farger.


(foto: Ingibiru)
Her har vi noen av barna


(foto: Ingibiru)
Et lite nærbilde av de et par vindvotter i barnestørrelsen. De har den samme designen som for voksne, bare litt mindre av alt! De er ganske romslige, men strikken på innsiden av votten holder den nok på, og skaftet er  litt lengre til barn enn på voksenstørrelsene (kjekt når man skal prøve å forhindre at snø kryper inn, ergerlig når det skjer!).


(foto: Ingibiru)
Så har vi herrene da, disse vottene formelig lyser av sport (ikke for det, man kan da sannelig spankulere ned Storgata med disse på og ikke skjemmes!)!


(foto: Ingibiru)
Noen nye damevotter i freshe farger. Hva med oransje votter som har et lite Hawaii-motiv på siden? Slikt gjør seg godt i mørketida, trenger man å våkne litt på morgenen, er det bare å titte litt ned på fargebomba som befinner seg på hånda!


(foto: Ingibiru)
På tide å se familien samlet. Kom igjen, gruppeklem! En skikkelig sporty gjeng dette her, bare se som de ruller seg rundt i sneen!


(foto: Ingibiru)
Her har man da en annen familie, litt andre farger og meget harmonisk! 


(foto: Ingibiru)
Jeg slutter av dette familitreffet med et gjensyn med nykommerne; de pittelitt mer "gråe" vindvottene fra øverst på siden! Bare til opplysning, de hvite greiene under vottene er da sne, vinteren kom tidlig i år, gitt! Har på følelsen av at dette hvite muligens ikke blir liggende så alt for lenge, slik er det alltid med første snefall. Vel, det kan jo være at den første sneen ikke går bort...best å ta på seg vindvottene med strikkavotter inni! Brrrrr!
1 kommentar:

Kamomilla Vanilla sa...

Ej, hvor er de fine de luffer. Smart ide at de er lavet vindtætte :)