lørdag 4. januar 2014

Ape med venn

Til jul hadde jeg veldig lyst å lage kosedyr til tanteungene, man setter seg jo visse mål og håper man rekker det! På grunn av postens strenge beskjed om sending innen en viss dato så det litt mørkt ut, men det holdt akkurat, de kom frem til jul! Bildene ble tatt med maks lys ute (tussmørtna) før jeg måtte spurte til posten.

Denne gangen var jeg fast bestemt på å lage ei ape, ok, så hvordan skal så dette løses? Realisme var ikke et mål, men den måtte ha hale, store ører og mage med navle (slik så jeg for meg den perfekte apen!). Alt tar selvfølgelig litt lengre tid enn forutsett; hadde jeg et mønster som funket? (nei), hadde jeg "ape-pels"? (nei), hadde jeg nok fyll? (kanskje), og hvilke farger skulle man velge! Resultatet ble rød ape-pels, lilla mage og ansikt, blomstrete ører, hender og føtter. Vennen til apen ble en smule forenklet, men ble likevel en klemmevennlig "lille trille".

Ape med venn trives godt i hverandres selskap etter det jeg kan se (neida, helt ekte vennskap, ikke arrangert av fotografen i det hele tatt!).


Ingen kommentarer: